Kære medlem

Vi håber I alle har det godt og at I som os nyder muligheden for at spille squash igen. Der sker en masse spændende ting i klubben de næste par måneder, som i kan læser om nedenfor. Selv om klubben er åbnet igen, gør vi opmærksom på, at de gældende retningslinjer stadig skal følges med sprit osv.

Badene er åbnet

Der er nu daglig rengøring i klubben, så restriktionerne omkring badene er fuldt ophævet.

Senior Grand Prix

Vi afholder det første Grand Prix i sæsonen den 11. og 12. september, og der er rigtig mange KSK spillere med. Så kom ned og støt op og se noget god squash. Finalerne vil blive spillet lørdag eftermiddag.

Renovering af første salen

Det har i længere tid været bestyrelsens ønske, at få skabt et bedre rum på førstesalen så det i højere grad kan udnyttes til sociale arrangementer samt at drikke en kold sodavand eller øl efter en hård kamp. Larmen fra banerne har været den største hindring for dette, og efter vi har modtaget støtte til projektet fra Kultur og fritidsudvalget, vil der blive opsat glasfacader ved alle baner, der kan køres frem og tilbage.

I forbindelse med opsætning af glasfacader, vil klubben være helt lukket mandag den 14. september, og der vil i de efterfølgende tre dage være en bane der ikke er mulig at booke.

Klubmesterskab

Datoen for klubmesterskaberne er blevet fastsat til den 9. og 10. Oktober, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen, så du har mulighed for at vinde den interne håneret i endnu et år. Tilmelding vil foregå på hjemmesiden under “Events”, så hold øje med hjemmesiden.

Danmarksturneringen

Danmarksturneringen er også startet op igen, og det er en rigtig god måde at få spillet officielle kampe for både den rutinerede og nye spiller. Der bliver sat et tilmeldingsmodul op hver runde, så følg med på Squashmania på Facebook og på [https://cphsquash.dk/produkt-kategori/events/], hvor der også vil være link til at tilmelde sig holdkampene.

Træning i sæsonen 2020/2021

Træning starter op igen fra mandag den 7. september og er i år flyttet fra tirsdag og torsdag til mandag og onsdag i årTræningstiderne vil være:

Mandag:

Junior kl.16:30-17:30

Senior kl.18-19 & kl.19-20

Onsdag:

Junior kl.17-18

Senior kl.19-20 & kl.20-21

Trænerne de forskellige dage vil være Kasper Pedersen til seniortræningen om mandagen. Christian Steffensen vil være træner for seniorne om onsdagen og Valdemar Mendez står for juniorne.

Med venlige hilsener

Bestyrelsen i KSK