Kære medlem

Først og fremmest håber vi, at I allesammen har det godt både fysisk og mentalt, selvom vi ikke kan tonse rundt på squashbanerne i denne specielle tid. Nedenfor har vi samlet lidt nyheder til jer og særligt første del er en nyhed vi i bestyrelsen er meget glade for at kunne annoncere.  

Renovering af klubbens baner

Da COVID-19 ikke ser ud til at give mange muligheder for at spille squash i vintermånederne, har bestyrelsen besluttet at igangsætte renovation af klubbens 3 baner. Renovationen betyder, at klubben med sikkerhed er lukket i ca. 14 dage fra midt februar til primo marts 2021. Præcise datoer bliver meldt ud på vores kanaler dvs. cphsquash.dk og vores FB-sider, medmindre klubben alligevel af lukket som følge af COVID-19 restriktioner.

Renoveringen består af opsætning af tre nye frontvægge, tre nye tins, tre nye gulve og maling af sidevæggene. Finansieringen af dette foregår ikke ved øget kontingentbetaling, men derimod ved at omlægge og øge klubbens realkreditlån, samt en egenbetaling fra klubbens opsparing. Alt i alt vil det ikke have negativ indvirkning på klubbens daglige drift. 

Vi håber I vil se frem til denne opgradering af vores baner, som virkelig trænger til den helt store tur. 

Derudover, glæder vi os til at vise jer klubben efter alle vægge er blevet malet umiddelbart før jul. 

Nye funktionerne på hjemmesiden

På hjemmesiden kommer der også til at ske et par ændringer i løbet af februar måned.

Klubben implementerer en fremmøde funktionalitet, der betyder, at medlemmer der har booket en bane i KSK skal sørge for at fremmøde sig i klubben, inden de benytter squashbanen. Lavpraktisk kommer det til at foregå på en tablet, hvor man simpelt kan fremmøde/tjekke ind. Tablet placeres ved indgangen til klubben. Der vil være en bøde på 50 kr. hvis man som medlem ikke får tjekket ind. Årsagen til at vi implementerer denne bødestraf er for at imødegå tomme baner i klubben. Vi er således interesseret i, at medlemmer annullerer deres reservationer, hvis de ikke skal bruge dem, så andre medlemmer kan få gavn af banerne. Den nye ordning vil bliver indført med en prøveperiode på en måned, så alle kan nå at vende sig til den nye ordning. 

Begge spillere vil fremadrettet kunne indberette resultatet af en spillet kamp. I dag er det sådan, at det kun er det medlem, der har booket banen, der kan indberette resultatet. 

Som en yderligere funktionalitet bliver det muligt at indrapportere resultater for kampe, der ikke er booket igennem hjemmesiden, fx hvis man har spillet i en turnering eller en holdkamp mod et andet medlem fra KSK. Dette betyder, at det er muligt at vedligeholde vores online rangliste som fremover bliver den eneste.  

Mere specifikke instruktioner følger, når vi tager fremmøde funktionaliteten i brug.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i KSK