– Priser fra 5.000,-

I KSK er vi rigtig glade for vores sponsorer og virksomheder der benytter sig af vores firmamedlemskaber.

Det giver os mulighed for at videreudvikle klubben, indkøbe nyt træningsudstyr, afholde turneringer og alle de ting, som gør KSK til den klub, den er.

Vi deltager hvert år med flere hold i Dansk Squash Forbunds turneringer, afholder egne klubmesterskaber og arrangementer, mens vores elite- og divisionshold året rundt er med til at bringe synlighed i og uden for egne rammer. Med et sponsorat i KSK støtter du en traditionsrig klub og samtidig opnår du eksponering overfor egne og udefrakommende medlemmer og interessenter for sporten.

I vores sponsorkoncept har vi valgt at gøre op med den praksis, at du som sponsor tilbydes standardpakker. Vi lægger derfor op til at skræddersy en løsning efter netop jeres behov. Vi præsenterer dog alligevel et par løsninger herunder, der kan tages udgangspunkt i.

Vil du vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på info@ksknet.dk eller sponsoransvarlig, Peter Nielsen på telefon 23474476.

SPONSORPAKKE – DIAMANT

20.000 kr. sponsorat

• Stor reklame på ryggen af elite- og divisionsspillernes kamptrøjer
  • Stort hovedbanner på klubbens hjemmeside
  • Netværksarrangementer for dig og din virksomhed
  • Markedsføringsmuligheder i KSK (bannerreklame på tin, reklamesøjle og lign.)

Ekstraordinært for sponsorpakke:

Afdelingsarrangement – 8 personer, 2 baner i 2 timer inkl. forplejning efterfølgende

2 årlige faste medlemskaber til KSK med fri afbenyttelse af baner.

SPONSORPAKKE – GULD

10.000 kr. sponsorat

• Stor reklame på brystet af elite- og divisionsspillernes kamptrøjer
  • Synlighed på klubbens hjemmeside
  • Reklame på tin

Ekstraordinært for sponsorpakke:

Afdelingsarrangement – 4 personer, 1 time

1 årligt fast medlemskab til KSK med fri afbenyttelse af baner.

SPONSORPAKKE – SØLV

5.000 kr. sponsorat

• Reklame på arm eller lår (evt. bag på shorts) på divisionsspillernes kamptrøjer
  • Synlighed på klubbens hjemmeside